Image

Onze Camper

ADRIA SONIC PLUS I 700 DC camper Euro 6

De camper heeft vele extra's en is is volledig dubbel geïsoleerd én heeft een airco die verwarmt en koelt. 
Boven de bestuurders- en bijrijdersstoel zit een elektrische bedienbaar hefbed. Ideaal voor het opbergen van jassen, waszakken (horen er bij) etc. Achterin de camper is een slaapkamer met een Queensbed van 160x200. Er zit een waterbestendige hoes om de matras. Overige beddengoed moet u zelf meenemen. 

De camper heeft een automatische Alden satellietschotel, de TV heeft een DVD mogelijkheid, chromecast en een Canal Digitaal abonnement.

De keuken beschikt over een 3-pits gasfornuis met afzuigkap, oven, grote koelkast met vriesvak, kraan met koud en warm water en een uitgebreide keukeninventaris. Naast voldoende pannen en koekenpannen behoort ook voldoende kunststof servies bij de inventaris. Er zijn 2 bierglazen van glas, 2 wijnglazen van glas, 2 theeglazen van glas en 2 stenen koffiekopjes. Dat drinkt wel zo fijn maar bij het wegrijden wel goed opletten dat alles goed in het kastje ligt. Er hoort ook een koffiemachine bij de camper (voor koffiecups. Alleen metalen cups gebruiken voor een langere levensduur van de machine).
Keukenlinnen (handdoeken en droogdoeken) moet u zelf meenemen. We zorgen wel voor een wasbak(2x) met vaatdoekjes, sponsje, afwasmiddel, afwasborstel en 2 dweilen.

De camper heeft een apart chemisch toilet met wastafel (warm en koud water) en een separate douchecabine met afsluitbare glazen deuren. In het toilet staat in een kastje ook een oplaadapparaat voor een Oral-B elektrische tandenborstel. Er is voldoende opbergruimtes binnen in de camper maar ook in de grote garage is voldoende ruimte. Er zit een kleine stofzuiger bij de inventaris. Bij de verhuur hoort ook een grote tafel, 2 Grespo stoelen, 2 kleine klapkrukjes die ook als tafeltjes gebruikt kunnen worden. Verder is in de garage aanwezig: een fietshoes, een CampinGaz Partygrill 400 CV, een elektrische hapjespan, opvouwbare vuurkorf, een groot vloerkleed voor buiten en verlichting (1 onder de luifel op te hangen en 2 bij de stormbandpennen). Er zit een grote luifel aan de camper, 2 volle gasflessen horen er bij. Een waslijn die aan de camper bevestigd kan worden en een lange waslijn met voldoende wasknijpers.

De camper heeft een fietsenrek voor 2 (elektrische) fietsen op de trekhaak met oprijgoot. De camper is ook uitgerust met een volautomatisch level systeem.https://www.ep-hydraulics.nl/nl/camper-levelsysteem/. Met een druk op de knop staat je camper dan stabiel waterpas. 

Minimale huurperiode is 1 week. (Lange) Weekenden zijn eventueel mogelijk in overleg (niet in het hoogseizoen).

Alhoewel de camper 4 slaapplaatsen heeft willen we de camper niet verhuren aan gezinnen met kinderen. We willen de bekleding etc. zo mooi mogelijk houden. Verhuur alleen aan 2 volwassenen.
Huisdieren zijn in overleg toegestaan. Er mag niet worden gerookt in de camper. 
Bestuurders zijn niet jonger dan 30 jaar en dienen minimaal 5 jaar in het bezit te zijn van hun rijbewijs. Voor deze camper is enkel B rijbewijs nodig.
Onze camper gaat niet naar festivals.

We willen graag vooraf contact met de verhuurders; een proefrit kan dan ook natuurlijk. Er is een uitgebreide handleiding aanwezig en we zijn continue bereikbaar via de Whatsapp of telefonisch.

Wij gaan er van uit dat u net zo zuinig op onze spullen bent als dat u dat thuis doet.  GEEN naaldhakken in de camper i.v.m. kwetsbaarheid van de vloer.

Wanneer de camper wordt terug gebracht, dient deze aan de volgende voorwaarden te voldoen:

- toiletcassette en vuilwatertank leeg

- van binnen schoongemaakt.

- koelkast schoon

- de buitenkant gewassen

- volle dieseltank

De borg voor de camper is € 1.000,00.

Kapotte onderdelen of vlekken e.d. dienen voor het terugbrengen opgelost (eventueel met verzekering) en/of schoongemaakt te zijn. Zo niet, dan zijn wij gemachtigd de borg voor de te maken kosten in te houden.

Zie verder onder hoofdstuk 10, bij de “Huurvoorwaarden”.Image
Image
Image
Image

Barend en Alien

Tongerenseweg 124, 8162 PP Epe

Mobiel +31 6 10645768

Image