Image

Tips

Handige informatie

Image

www.links.nl Ben je op zoek naar iets? Het maakt niet uit wat je zoekt, links heeft namelijk een enorm aanbod met goede links. Het is heel gemakkelijk om de juiste website te vinden.

www.camperelfstedentocht.nl Rijd de tocht der tochten langs alle elfsteden en ontdek het mooiste van Friesland met de camper. Je kunt de stempelkaart gratis ophalen op iedere stempelpost. Begin je de tocht in Leeuwarden, dan ligt de stempelkaart voor je klaar bij Camperplaats Leeuwarden. Wil je de tocht in een andere stad beginnen? Zoek dan eerst de stempelpost even op. Per stad is de stempelpost duidelijk aangegeven.  Het maakt niet uit hoe lang je er over doet. Het goede doel is Maarten van der Weijden Foundation.  Zie meer info op de website

www.kinderdijk.nl Een campertour door Nederland is niet compleet zonder een bezoek aan Werelderfgoed Kinderdijk. Camperen in Kinderdijk is niet toegestaan maar op de website worden diverse camperplaatsen en campings genoemd.

www.logerenbijdeboswachter.nl Binnen Nederland zijn veel bijzondere campings te vinden. Je hoeft het land helemaal niet te verlaten om vakantie te vieren. Ervaar de vrijheid in de Nederlandse natuur op een gezellige camping. Je zit midden in de groene natuur, tussen bomen of dichtbij duinen.

www.startpagina.nl Hier kun je zoeken naar themapagina’s. 

www.vindjeviahier.nl Hier kun je zoeken naar diverse categorieën.

www.eigenoverzicht.nl   Hier vind je een overzicht met diverse rubrieken

www.linkspot.nl Beschikt over links in talloze rubrieken.

www.startkabel.nl interessante en handige informatie op het internet

https://startkabel.nl/rubriek/Vakantie Alles wat u wilt weten over vakantiesoorten.

Image

Barend en Alien

Tongerenseweg 124, 8162 PP Epe

Mobiel +31 6 10645768

Image